Onvergetelijke wijnreis naar Roemenië

In samenwerking met Romtour: Reizen in Roemenië organiseer ik tussen 21 – 30 september 2018 een wijnreis naar mijn moederland. Het is altijd een grote droom van mij om een wijnreis te organiseren en begeleiden door de mooiste wijngebieden van Roemenië. Mijn droom komt nu uit! Ik nodig je van harte uit om met mij op avontuur te gaan en jezelf te laten verrassen door dit prachtige, ongerepte wijnland. Ervaar, proef en ontdek de inheemse druivenrassen, de eeuwen oude wijntraditie en de gastvrijheid van de mensen.

Ben je avontuurlijk? Houd je van goede wijn en goed eten, van natuur en cultuur? Ben je toe aan iets nieuws en ben je het zat om de zoveelste Merlot of Chardonnay te drinken? Dan is dit misschien iets voor je.

Beleef het wijnland Roemenië in stijl, tijdens een 10- daagse, volledig verzorgde specialistische wijn & spijsreis. Roemenië behoort tot de grootste wijnlanden en heeft een wijncultuur die maar liefst 4.000 jaar oud is. Hiermee is Roemenië één van de oudste wijnlanden van de wereld.

Ga mee op reis en je zult een onvergetelijke wijnervaring beleven.

Meer over deze reis, het volledige programma en hoe te boeken lees je hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.