Wijnproeverij Den Haag

Leer de Roemeense wijnen kennen tijdens een wijnproeverij in regio Den Haag

Roemwijn organiseert een wijnervaring met Roemeense kwaliteitswijnen. Dit kan bij jou thuis of op locatie, in regio Den Haag of daarbuiten.

Kom alles te weten over Roemeense wijnen

Wijnproeverij Den HaagRoemeense wijnen, misschien heb je er wel eens van gehoord of kwam je ermee in aanraking op vakantie. Of je bent een echte wijnliefhebber en benieuwd naar de wereld van Roemeense wijnen. Wat jouw reden ook is om meer te weten te komen over Roemeense wijnen, een proeverij in regio Den Haag van Roemwijn is altijd een goed idee. Tijdens de wijnproeverij leer je alles over de Roemeense wijnen. We besteden aandacht aan hoe de wijn ruikt en proeft en je komt meer te weten over de bijzonderheden van de Roemeense wijnbouw en wijnrassen. Via Roemwijn kun je de Roemeense wijnen vervolgens kopen.

Over de wijnproeverij van Roemwijn

De wijnproeverij wordt gegeven door Cristina Andriescu, importeur van kwaliteitswijnen uit Roemenie en gecertificeerd wijnspecialiste. De wijnproeverij in regio Den Haag kan bij jou thuis of op een andere locatie plaatsvinden. Van te voren bespreken we jouw wensen omtrent de wijnproeverij. Wij zorgen voor de wijnen, spitons en eventueel glazen.

Kosten en contact

De kosten van een wijnproeverij hangen af van uw persoonlijke wensen op het gebied van de duur van de proeverij en de hoeveelheid en soort wijnen die geproefd gaan worden. Meestal duurt een proeverij tussen de 1 a 2 uren, afhankelijk van het aantal te proeven wijnen en de groepsgrootte. Voor een wijnproeverij buiten regio Den Haag wordt een onkostenvergoeding gerekend.

Wil je meer informatie en/of een wijnproeverij met Roemeense wijnen boeken? Stuur dan een mail naar: cristina@roemwijn.nl, bellen kan ook: 06-34365664.