Wijnabonnement

Met een wijnabonnement krijg je iedere keer lekkere Roemeense wijnen in huis en het mooie is, je hoeft er niets voor te doen. Bij Roemwijn.nl geloven we dat elke fles wijn een verhaal te vertellen heeft. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van wijn, ons zorgvuldig samengestelde wijnabonnement biedt een unieke en verrijkende ervaring. Tip: ook leuk om een wijnabonnement cadeau te geven.

Wijnabonnement aanmelden

Ieder kwartaal een nieuw wijnpakket van 6 flessen voor slechts 99,- per kwartaal (excl. 10 euro verzendkosten). Opzeggen kan altijd, op ieder moment.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wat is een wijnabonnement?

Met de wijnabonnementen van Roemwijn.nl krijg je de kans om je wijnkennis te verdiepen. Elke kwartaal stellen we een selectie van premium wijnen samen, rechtstreeks van gerenommeerde Roemeense wijngaarden en wijnmakers. De wijnen die je ontvangt worden met zorg geselecteerd elk seizoen weer. Bij iedere levering kun je echt iets nieuws en bijzonders verwachten.

Waarom kiezen voor een wijnabonnement bij Roemwijn.nl?

  1. Jouw kans om unieke wijnen te ontdekken zonder zelf veel onderzoek te hoeven doen. 
  2. Met een wijnabonnement krijg je toegang tot wijnen die je niet in de winkel vindt.
  3. Elke kwartaal ontvang je een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen en een leuk cadeau rechtstreeks bij jou thuis bezorgd via je wijn abonnement. Leer over de wijngaard, het druivenras en de wijnmaker achter elke fles via je wijnabonnement.

Schrijf je vandaag nog in!

Ben je klaar om je wijnavontuur te beginnen? Ontdek de wereld van wijn met Roemwijn.nl en laat je verrassen door de rijkdom aan smaken die de Roemeense wijnwereld te bieden heeft.

Roemwijn.nl – Verrijk je wijnbeleving met ons wijnabonnement

Hoe kan ik het wijnabonnement cadeau geven?

Vul bij verzendgegevens het adres in van degene aan wie je het wijnabonnement wilt geven. Je kan bij een wijnabonnement cadeau geven ons via de mail laten weten welke looptijd je wenst. Het abonnement wordt dan automatisch opgezegd.

Kan ik ook via het wijnabonnement 1 fles per maand ontvangen?

Doordat we per kwartaal de abonnementen leveren in doosjes van 6 flessen, krijg je twee flessen per maand. Door voor een wijnabonnement 1 fles per maand te kiezen, zouden de leveringskosten en verzending te duur worden. Onze tip: deel je wijnabonnement met iemand, zo hebben jullie elk 3 flessen per kwartaal, dus 1 fles per maand.

Zit in het abonnement wijn die ik nog nooit eerder gehad heb?

We stellen ieder kwartaal de dozen samen, dus iedere keer is het weer een verrassing welke wijn het is. Wel kan het zijn dat je bepaalde wijngaarden, wijnmakers of druivensoorten vaker gaat tegenkomen. De wijnen worden geselecteerd door Cristina Andriescu, specialist, importeur en ambassadeur van Roemeense wijn in Nederland.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam