Wijnproeverij thuis

Organiseer een Roemeense wijnproeverij bij jou thuis

Wil je graag een wijnproeverij thuis organiseren? Wat dacht je van een Roemeense wijnproeverij? Roemwijn organiseert wijnproeverijen bij mensen thuis of op een andere gewenste locatie. Een unieke wijnervaring!

Een leerzame en gezellig middag…

Tijdens een wijnproeverij van Roemwijn maak je kennis met de Roemeense wijnen. De proeverijen worden gegeven door mij, Cristina Andriescu. Ik importeer de wijnen uit Roemenië, direct bij de wijnboer vandaan. Daardoor kan ik goede kwaliteitswijnen bieden. Tijdens de wijnproeverij bij jou thuis of op een andere locatie, vertel ik jullie alles over de Roemeense wijnen. We besteden aandacht aan de smaak en geur van de wijnen en ook leren jullie meer over de Roemeense wijnbouw en wijnrassen. Uiteraard kun je de wijnen ook direct bij mij bestellen achteraf. Kortom: een interessante middag die zowel leerzaam als gezellig is!

Een goede manier om kennis te maken met de Roemeense wijnen

Wijnproeverij thuis

Wanneer je benieuwd bent naar Roemeense wijnen, maar nog niet gelijk een doos wilt aanschaffen, dan is een wijnproeverij bij jou thuis een goede manier om kennis te maken met de wereld van Roemeense wijnen. Meestal organiseer ik een wijnproeverij in regio Den Haag bij iemand thuis of op locatie. Wil je dat ik op locatie kom buiten Den Haag? Dan is dit, tegen betaling van onkosten, ook zeker mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je een Roemeense wijnproeverij bij jou thuis organiseren? Neem dan contact met mij op! We bespreken dan jouw wensen omtrent de proeverij: de grootte van de groep, de hoeveelheid en soort wijnen die je wilt laten proeven en de duur van de proeverij. Roemwijn zorgt voor de wijnen, de spitons en eventueel glazen. Ik vertel je graag meer over de kosten in een persoonlijk gesprek. Je kunt een mailtje sturen naar cristina@roemwijn.nl of bellen op 06-34365664.