Wijnpakket cadeau

Geef een Roemeens wijnpakket cadeau. Leuk voor ander, of gewoon voor jezelf!

Wijn wordt veel gegeven als cadeau. Heeft u wel eens gedacht aan Roemeense wijnen? Roemwijn importeert diverse kwaliteitswijnen uit Roemenië, deze komen direct van de wijnboer vandaan, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Bij Roemwijn kun je een proefdoos bestellen met 6 verschillende Roemeense wijnen, een leuk wijnpakket om cadeau te geven aan een ander, of gewoon aan jezelf!

Ontdek van Roemenië te bieden heeft!

Wijnpakket cadeauDe inhoud van een proefdoos is verschillend per seizoen en bevat 6 verschillende wijnen. Heb je een voorkeur voor bepaalde wijnen, dan is het ook mogelijk om de doos zelf samen te stellen. De wijncultuur van Roemenië bestaat uit een grote diversiteit aan inheemse druivenrassen met bekende namen zoals Fetească Neagră of Fetească Regală, maar ook de bekende internationale druivenrassen zoals Chardonnay of Merlot. Kortom: Roemenië heeft heel te bieden op het gebied van de wijn. Een wijnpakket is een leuk cadeau om te geven én te krijgen.

Unieke wijnervaring tijdens een wijnproeverij

Neem een kijkje bij ‘onze wijnen’ op de website en ontdek de kwaliteitswijnen die Roemwijn importeert uit Roemenië. Tevens biedt Roemwijn een unieke wijnervaring met de wijnproeverijen die zij organiseert. Een wijnproeverij kan bij jou thuis georganiseerd worden of op een andere locatie. Cristina Andriescu, de eigenaresse van Roemwijn, neemt je mee naar de wereld van Roemeense wijnen. Ze laat je de verrassende smaken ontdekken van de wijnen.

Geef wijn cadeau!

Wil jij een wijnpakket cadeau geven aan iemand? Neem dan contact op met Roemwijn. Cristina Andriescu vertelt je graag meer over de verschillende wijnen. Neem dan contact op via de telefoon: 06-34365664 of de mail: cristina@roemwijn.nl.