Hemelse rode wijnen

Corcova Fetească Neagră
Karaktervolle wijn met aroma’s van zwarte bramen en pittige laurier. Intense aroma’s van rijpe rode vruchten en zwarte bessen. Kruidige wijn met nootmuskaat en peper. Goed gebalanceerd met zachte tannines. Wijnhuis: Roy & Damboviceanu.

Koop deze wijn online hier.  


Livia_Feteasca_NeagraLivia Fetească Neagră 

Deze droge wijn heeft een intens rode kleur, met aroma’s van zwarte bramen en gedroogde pruimen. Elegante smaak met een gemiddelde afdronk. Wijnhuis: Crama Girboiu.

Koop deze wijn online hier.  


Bacanta Fetească Neagră

Deze wijn is een klasse apart. Zes maanden op eikenhout gerijpt en daarna 3 jaren op fles. Bramen en gedroogde pruimen. Kruidig, zacht, elegant. Hoge kwaliteitswijn voor fijnproevers. Wijnhuis: Crama Girboiu.

Koop deze wijn online hier.  


Bacanta Merlot Barrique 

Een elegante, fruitige wijn met intense aroma’s van roodfruit en pruimenjam. De rijping op eikenhouten vaten geeft een fijne geur van vanille. Soepel met uitgesproken tannines. Wijnhuis: Crama Girboiu.

Koop deze wijn online hier.


Corcova Syrah Reserve

Een bijzondere Syrah uit Roemenië. Krachtig, fruitig en kruidig. Een complexe wijn met aroma’s van bessen en bramen met een prettig pepertje en chocolade. Elf maanden op eikenhout gelagerd. Wijnhuis: Roy & Damboviceanu.

Koop deze wijn online hier