Bubbels en rode wijn voor de Internationale Vrouwendag

Fotocredit Patricia Nistor

Internationale Vrouwendag vieren vind ik altijd bijzonder. Een dag waarop de vrouwen over de hele wereld in het zonnetje worden gezet. En toen ik uitgenodigd werd door Carmen Sylva Foundation: Romanian Cultural Centre Rotterdam om deel te nemen aan hun evenement op 8 maart heb ik meteen ja gezegd.  Deze stichting is opgericht door en voor vrienden en nieuwsgierigen naar de rijke en veelzijdige Roemeense kunst en cultuur. De oprichters zien culturele uitwisseling als  een waardevolle bijdrage aan de verrijking van het Nederlandse culturele milieu en als een belangrijk bindmiddel tussen mensen.  Salon de Arte Carmen Sylva is tot stand gekomen op initiatief van Andrea Teunissen–Oprea, Honorair Consul van Roemenië in Nederland met de steun van een groep vrienden. 

Documentaire over Stela Popescu, bubbels en lekkers

Het was een leuke en gezellige avond die we te danken hebben aan Corina Burlacu, freelance filmprogrammeur, die op het programma had staan een documentaire over de legendarische actrice Stela Popescu.

De gasten werden ontvangen met een glas Cuartz White van Crama Girboiu, mousserende wijn van 100% Feteasca Alba. Daarnast heerlijke cakes van Lavinia Cakes’n Buttons en raw bombons van Shining Mama. Na afloop zijn we doorgegaan met rode wijn, Livia Feteasca Neagra en meer lekkers. 

Mijn dank gaat uit naar deze leuke vrouwen die voor een geslaagde avond hebben gezorgd: Corina Burlacu, Andrea Teunissen, Ioana Voiculescu, Lavinia Tanase en Patricia Nistor.  

Van links naar rechts: Cristina Andriescu, Ioana Voiculescu, Andrea Teunissen, Lavinia Tanase en Corina Burlacu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.