De Muzikale Wijnproeverij van 27 november 2013, een terugblik

De Muzikale Wijnproeverij van 27 november 2013, een terugblik

DSC_0209
DSC_0256

Een hele dag rondrennen met aalbesjes, glazen, vanille en flessen. In de ochtend tellen we het aantal stoelen en controleren we de gastenlijst. Tegelijk een glimlach, er is geen stoel meer vrij aan onze Tafel met Smaak! In de middag de laatste kreukels uit het wit linnen tafellaken vegen, de borden opmaken en de kurketrekkers klaarleggen.

En dan, de beloofde bijzondere avond vol muzieknoten, aroma’s en smaken in een hemelse omgeving. Voor ons was het hoogtepunt van de avond de buitengewoon charmante gasten aan onze Tafel met Smaak die met hun neus boven glaasjes hangen, wijnen laten rond gaan in hun mond, afgewisseld met een bijpassend hapje. Met elkaar praten over de geur van chocola en dansende meisjes in het glas, naar ons verhaal achter de wijn luisteren en zo nu en dan hun ogen sluiten om te genieten van de klanken van de piano.

DSC_0214
DSC_0218

Mooier dan één van onze gasten kunnen wij het niet verwoorden: “Heel veel dank voor de wandeling over een nieuw pad van uitdagingen aan de reuk en smaakpapillen onder de harmonieuze, als wijn klinkende, klanken.”

Met dank aan Richard Igel, onze pianist.

Cristina en Ria

DSC_0266
wik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.